bloggelins.blogg.se

2013-01-31
13:43:22

Forever alone...
Hej! Just nu känner jag mig lite forever alone. Alla andra har idrott och jag sitter ensam på gårn och har typ läst i en timma. Kan ju inte vara med på idrotten med kryckor direkt. Men hade no prov förut och det gick serry skit bra!!!!!!!!!!! Är jätte nöjd men nu ska jag vänta på dom andra... så herr

2013-01-29
21:58:08

Sjukhus!
Förlåt för att jag inte skrev igår och att jag inte kommer skriva så mycket idag heller. Men jag var på sjukhuset igår. I söndags efter träningen hade jag skit ont i mitt knä! Jag började gråta i bilen påväg hem. Men jag klarade mig hoppandes in i duschen. Fick äta lite mat för att sedan hoppa och lägga sig i förhoppningen om att det skulle bli bättre. När jag vaknade på morgonen så var det inte bättre utan sämmre. Men på panodil fick jag gå till skolan. Väl i skolan hade jag jätte ont men försökte hålla ut. Vilket tillslut blev så jobbigt att jag var tvungen att åka hem. Mamma ringde till vårdsentralen och de hade inga tider så det var bara att vänta till idag eller att sätta sig i bilden och åka till akuten i Motala. Vi satte oss i bilen och åkte till akuten. Väntan blev lång och bara i väntrummet satt vi i runt omkring två och en halv timma. I rummet fick vi vänta i ungefär tio minuter. Sedan fick vi vänta i ytterligen en timma för att läkaren skulle prata med en annan för han hittade ingen anledning till att jag ska ha ont. Men när han väl kommer så vet han inte vad som gör att jag har ont men han säger att jag ska hoppa på kryckor och äta lite medicin. Men en sjuksköterska ska ge mig kryckorna. Efter en halvtimma kommer sjuksköterskan och ger mig ett par kryckor som passar. Sddan var det bara att åka till apoteket för att hämta medicinen. Men självklart så har inte läkaren skrivit receptet än. Men vi handlar lite och går sedan tillbaka och inte har läkaen skrivit recept då heller. Men vi köper panodil och något liknande det jag skulle ha. Då så satte vi oss och åjte hem. Jag åt lite mat, tog medicinen och gick sedan och la mig! Då kan man säga att man är trött! Nästan lika trött som jag är nu så godnatt!




2013-01-27
09:28:12

insta!
Hej! Har sovit över med en kompis i natt. Hon sover fortfarandebså tänkte ta och blogga lite! Vi la ut massa bilder på insta el inte jättemånga men ändå lixom. Men är serry fett trött men kan inte sova. Har försökt i en timma... Men det går inte. Men vad ska man göra idag då? Neeej! Det är söndag ju! Skola imorgon!!! Har inte lust med det direkt! Men idag blire träning rå! Längtar! Men ska nog gå in på insta nu!

2013-01-26
09:38:00

mode?
Hej! Ledsen för att jag inte skrev igår men min dator laggade så det gick inte. Men idag så har man inte gjort ett dugg! Bara suttit och chillat lite framför tv! Men blir inte så mycket bloggande idag heller. Men blir kanske lite mode idag! Men vi får se! Herrå!

2013-01-24
15:14:51

varför?
Nu är man på bussen igen rå! Och är lagom arg! Alla ska tränga sig in i bussen och nu kom jag in ganska så tidigt och någon ville va före mig så den tog tag i mitt hår! Den dän en bit från håret! Men nu ska jag ta och lyssna på lite musik och lugna ner mig! Men tjao!

2013-01-24
07:53:02

Gamla igen...
Nu sitter ja i bussen! Med min vanliga mobil... Ledsen för att jag inte skrev i bussen som jag sa. Men min mobil laggade fett mycket! Men vi kanske vet varför. Det kan vara battriet som laggar. Men det kostar typ 200 kr så det betalar mamma och pappa i så fall men vi ska kolla med min brors batteri och vi hann inte det igår men kanske idag! Aja nog om det! Men igår satt jag och gjorde läxor. Hann ganska mycket! Men jag har börjat sammanfatta Islam. Sammanfattade nästan allt. Men efter en timma med so bytte jag till no. Vi jobbar ju med atomer. Jag nästan allt som vi ska men jag måste lära mig lite kemiska beteckningar. Men nu ska jag bara chilla den sista biten så herrå!


en bild ifrån igår när jag gjorde läxor



en liten bild från i helgen när vi va på resturang! Det är morötter!


Mums! det här fick man också!



2013-01-23
07:29:48

kallt ore what?!?!
Tjenare! Jag borde alvarligt ta ett snack med vintern nu! Den har gått för lågnt!!!! Men just nu är ja i busshållsplatsen. Snacka om kallt! Önsksr att bussen kom nu även att jah typ blir själv i bussen så är ju det bättre än att frysa! Jag komme dööööö! Det är verkligen klallt! Men ja tror nog att jag skrivr mer sedan. Asså när bussen äntlige har kommit och då ska jag gå in i den varma bussen! A men då ska jag skriva lite mer. Så herrå!

2013-01-22
21:37:32

Den värsta på länge!
Hej!! Just nu sitter man med sin nya mobil!!! Fett glad! Men så jar vi haft träning. Det var också väldigt roligt. Men har varit med dom två bästa!!! Men även denna dag hr varit trist! Väldigt trist måste jag säga! Jag och mim bror busade lite. Han slog till mig lite på armen och jag fick bärsta astmattacken! Den värsta jag någonsin haft!!!!! Det tog nästan en min innan jag kunde anndas. Och så hittade vi inte mina innalhatorer! Men till slut hittade vi dom och jag kunde andas men det var serry riktigt läskigt!! Men hinner inte skriva så mycket mer. Må
ste sova nu. Godnatt!

2013-01-21
07:50:54

skola
Hej! Sorry för att jag inte skrev så mkt igår men nu så ska jag skriva lite mer! Men igår så var jag med Felicia! Skit roligt! Vi pratade om allt och inget! Sedan blev det träning! Även det var roligt! Men när jag kom hem så körde jag en app för att träna magen. Lixom för att få liye mer muskler. Men efter det hoppade jag in i duschen! Sedan satte jag mig framför tv och bara chillade i väntan på att maten skulle bli klar. Men efter ett tag så blev maten klar och jag åt tills jag blev mätt. När jag gjort det så hoppade jag i sängen. Hade väldigt svårt att somna. Men till slut gick det. Så sov jag hela natten! Men vad ska man göra idag då? Jo först språk vilket är spanska för mig. As kul! Men efter det har vi musik! Vi håller just nu på med gitarer! Ganska så roligt även att det är lite stökigt! Efter det har jag hemkunskap! Det kan man lugnt säga är roligt! Men sedan äter vi mat... Hoppas att det inte är gott för att jag har ju haft hk så jag kommer nog vara mätt. Fast det beror ju på vad vi ska göra. Men sedan så har vi idrott. En liten stund senare har vi so. Sedan slutar vi! Dagen låter jobbigar än va den är. Men ska dra nu så hdrrå!

2013-01-20
15:14:02

fika!
Hej! Just nu sitter men med Felicia och ska fika! Vi har typ bara pratat men det är roligt! Ska snart hem eftersom jag ska ha fotbollträning! Men pallar inte skriva mer nu men typ herrå!

2013-01-19
13:25:54

klar!
 
Ja nu så har man gjort i ordning sig! Man har tjuv ätit lite godis men det var bara en bit och den var jätte god! Vad tycker i om headern? Satt lite längre än väntat för att fixa det men jag har kommit en bra bit på väg! Men det är ändå gansa mycket kvar till den blir som den ska fast jag försöker ju och det är ju det bästa! Men eftersom att det är min första gång så är jag gansk så nöjd! Men den ser lite konstig ut. Men iaf så är jag lite trött eftersom att jag inte somnad fören vid kl 1 inatt. Men pappa väkte mig vid 10 idag så har ändå hunnit att sova ganska så mycket. Fast låg i sängen oc bara såsade! I typ en timma... Ska nog ta och repitera glosorna idag. Har kört dom varje dag sedani onsdags bara så att jag ska kunna dom och jag har haft alla rätt alla gånger! Förutom i onsdags för hade ju några fel första gången. Men nu kan jag typ! Fast repetion är kunskapens moder! Haha men jag borde nog plugga på so provet vi ska ha v.5 och no provet vi ska ha typ v.5-6! Men har inte med böckerna... Och någon har ju tait min so bok så skulle ju inte kunna plugga ändå! Men i so så är det typ att vi ska kunna om Islam, Buddism och hinduism. Men vi har inte ens börjat med buddismen än... Hur ska jag kunna klara det här?!?!? Men i no håller vi på med atomer, molekyler, kemiska föreningar och blandning. Ganska så roligt faktist. Men jag tycker verkligen att jag har hängt med mycket på lektionerna. Jag har även utnyttjat all tid som vi har fått till att träna! Men nu så ska jag chilla lite innan vi ska åka.
Så hej då!
XOXOXO Elin

2013-01-19
10:46:13

bio
jaop idag ska man på bio!

2013-01-18
23:31:42

Header!
 
Jag vet att nåra har sagt att jag ska göra en header till min blogg och jag har fått hjälp att göra headern men att sätta in den gjorde jag själv! Det är därför den är lite failad men är nöjd eftersom att det är första gången jag ens provade! Men fortsätter nog med att sätta dit den lite snyggare imorgon för nu börjar jag seriöst bli trött! Så godnatt!
 

2013-01-18
18:24:59

- Ledsen...
 
Hej! Ledsen för att jag inte har bloggat idag men åkte inte buss till skolan idag och så har vi typ inge raster. Efter skolan så åkte vi till mjölby. Men nu så skriver jag! Men mamma skulle ändå åka till min mormor och då åker hon förbi min skola så jag hänkade henne. Men väl i skolan var jag skit nervös eftersom att vi skulle göra redovisning med boken som vi läst vilket jag har pratat om förut! Och när vi skulle redovisa våran bok så kändes det typ som att jag skulle svimma! Men jag klarade mig! Men vi redovisar boken så går det ganska så bra men vi glömde årdningen och så sa vi mycket typ, aaa, assså och liknande som vissa hade stört sig på men vi fick C vilket var det bästa man kunde få på den här uppgiften! Så jag är väldigt nöjd! Men sedan å  hade vi matte vilket gämt är jobbigt för att det pratas så mycket och läraren struntar i det. Idag fick jag h snäckor i öronen med musik och ha hörselkåpor för att jag skulle unna konsentrera mig! Då pratas det lite väl mycket tycker jag... Men iaf, efteråt hade vi studietid vilket gick åt till att redovisa böckerna. Men sedan fick vi äntligen äta! Så var det ingen god mat... Men det var typ örtkryddad färsbiff, sås, potatis, lingon. Men iaf så sedan blev det bild och då skulle så klart någon ta min penna! Och inte nog med det så innan so så tog någon min religonsbok och åkte snowboard. Det är iaf det vissa säger och på något magiskt sätt har den försvunnit! Men efter skolan så väntade min bror, mamma och pappa på mig. Vi åkte raka vägen till öb! Där köpte vi fett mycket godis till bion imorgon som bli hobbit i 3D! Men sedan fortsatte vi till mjölby för att min bror skulle köpa skor vilket gick ganska så snabbt. Men sedan var vi hungriga! Så vi stack till max och åt lite. Jag köpte chicken nugges! Fett göddigt! Men nu så sitter jag hemma och bara chillar lite. Om typ 1 timma och 40 min så blir det nog gladiatorerna! Men lovar att jag kommer skriva imorgon och det kanske blir så att jag även skriver lite om filmen. Vu
 
 
 
 
 
 
 

2013-01-17
20:36:13

godnatt
Hejsan! ska snart lägga mig eller har redan lagt mig men lixom ska snart sova. Har nyss fått reda på att vi ska titta på bio på lördag! Blir hobbit! Men är riktigt trött idag så godnatt!

2013-01-17
15:21:11

Bussen!
Är just nu på väg hem ifrån skolan. Ska göra lite sv men det blir nog inte alls mycket! Kanske kör en gång med eng glosor med. Sedan så blir det bara att chilla på hög nivå! Eller typ... Men idag har vi haft idrott och det var chill eller ganska så jobbigt men roligt. Och vet ni vad? Vi har inte redovisat recentionen än men imorgon ska alls ha gjort det! Ska göra lite extra tills dess! Men har haft det roligt med många olika! Och inte pä det sättet... Men lixom vi har spelat lite spel och bara snackat. Just nu lyssnsr jag på musik. Men ska plugga på svenskan så att jag kan det till 100%!!! Haha eller 99. Men hann bara att göra matten på läxhjälpen. Blev ganska så mycket snack. Och läraren var borta över hälften av tiden så att jag inte kunde få någon hjälp alls och förstås så ska ju några killar leka... Blir bara lite arg när jag försöker göra mitt bästa så är det några som leker och bara distraherar mig... Men shit same! NEEEJ!!! Glömde ett papper i skåpet! Kan ju inte direkt be busschaförn att vända... Men typ jao herrå!
XOXO Elin!

2013-01-17
07:53:37

fredag?
Jaop med fredag så menar jag att det känndes som det igår! Mamma jobbade så jag, pappa och min bror köpte lite chips och så drack vi lite cola samtidigt som vi tittade på avatar! Jätte roligt! Men var så trött så det blev typ inga läxor gjorda. Men gör inget för tränade på engelska glosorna så dom kan jag. So kunde jag redan innan. Och har ju läxhjäp på pesten idag så då kan jag göra matten. I en timma..... Nae tror inte att det bara blir det. Blir nog lite sv med. Vi ska ju redvisa idag för vi hann ju inte i tisdags. Men nu ska jsg chilla lite. Är ju i bussen. Hoppas att jag inte somnar igen! Men tja rå! Hola, buenos días, ¿Que tal?, bien, gracias, adios, hasta luego!Så jag tror nog jag kan glosorna till idag pä spanskan! Eller vi ska ha dom muntligtmen lixom kan typ stava dom med så hon kan säga att vi ska skriva dom med! Men nu ska jag chilla!

2013-01-16
07:48:58

bussen!
Asså gud vad gött att bussen kom tidigt! Kom före alls bussar men ska igentligen va sist! Tur att jag var tidig! Men trodde att jag skulle vänta i typ 15 min men blev 5 min! Men iaf så slutar va tidigt idag! Tio i ett. Eller tio i två. Något sådant! Men vi börjar att ha matte idag! Typ det längsta matte passet i hela veckan. Men sedan så har vi utevistelse! Hoppas att vi får vara inne! Men efter utevistelsen ska vi ha basgrupp. sedan ska vi ha lunch och när det är klart ska vi ha no! Vi håller på med kemi. Massor med atomer, molekyler, kemisk förening och typ blandning! Ganska så roligt faktist! Men sedan när jag väl kommer hem ska jag göra läxor. Blir nog lite engelska efter som att vi har fått nya glosor. Men kanske ta med so för att plugga lite det sista även att jag kan så ska jag nog träna lite till. Men så har jag ju spanska som jag igentligen kan men tror att jag ska träna lite extra! Även lite matte kommer det nog att bli! Men jag måste duscha! Duschade igår och vet inte vad det är men mitt hår är typ flötigt!!!!!! HJÄLP MIG! Nej men alvarligt vet inte vad jag ska göra men ska nog chilla sista biten så tja rå!

2013-01-15
15:22:56

Jippi!
Japp nu så sitter msn i bussen igen! Ha tur vi hade! Vi hann inte att redovisa idag! Tur för jag vet vad jag kommer att göra imorgon. Men idag så ska jag spela fotboll! Längtar! Men då ska jag inte glöma något! Men däremot så ska chilla tills dess! Fast börjar ju vid halv sju! Då ska vi springa ute i mjölby i en halvtimma typ. Sedan blir det att byta om och sedan ska vi köra lute grann innomhus! Men nu så sitter jag ju som sagt och bara chillar! Även att det är i bussen... När jag kommer hem efter träningen ska jag ju duscha(no shit) och sedan äta. Vi får se när jag kommer lägga mig men eftersom att jag har då haft träningen och det är andra veckan i skolan så kommer jag antagligen att somna ganska så snart! Men ska spela lite på mobilen den sista biten!

2013-01-15
13:55:25

skrattet som uppstår!
Hahaha! Skrattet som upstår när våran lärare kaster ett sudd på en elev!

2013-01-15
07:43:01

on my way!
Jao nu så sitter man på bussen igen! Kanns som att jag gjorde det igår... Men vi börjaf med engelska idag och fortätter sedan med no. Efter äter vi och sddan hsr vi studietid! Men efter det är det matte! Sdzan ska vi ha sv och då ska vi redovisa en bokrecention! Vi är typ inte klara! Men ska jobba hårt på rasterna! Men idag känner jag mig ganska så glad! Ha det är ovanligt! Nej men känner mig ovanligt glad! Men känndr mig fortfarande trött efter den hårda dagen med läxor igår! Men jag gick upp ändå. Efter att mamma tjatat i typ en halvtimma... Men nu så ska jag bara chilla lite!

2013-01-14
20:54:35

chillar!
Nu sitterjag och chillar. Det är jag värd! Har pluggat fett mkt! Kan alla engelska glosor! Kan allt i so! Och jag hsr gjort tio sidor i matte boken! Ganska sp nöjd faktist! Nu äre typ bara spanska till på torsdag. Fast det kan jag nästan! Men sedan så tror jag inte vi hsr något mer! Men nu sitter man ju som sagt och bara chillar lite! Har ätit lite popcorn! Men snart så ska man ta och sova för gud vad jag är trött!

2013-01-14
15:33:42

Jan. 14, 2013
Ja! Inga hål! Allt är super! Jag har inte slagit av någon tand! Men nu så ska jag ta oxh chilla lite och spela för att pappa är just nu inne hoss tandläkaren! Och nu kom han så jag ska ka dra hem!

2013-01-14
15:04:38

tandläkaren!
Japp nu väntar jag på att tabdläkaren ska komma! Vilket är ganska så tråkigt! Men hoppas att jag inte har några hål och framför allt att jag inte har slagit av enbit av tanden! Det ända roliga med att vara här är att jag alutade tidigt fast det är knappt en tröst eftersom att dom andra redan har slutat och antagligen kommit hem. Men inte dom som åker buss för deras buss kommer vid tio över tre. Vilket är snart. Men min tandläkare kommer nog oxå ganska så snart så herrå!

2013-01-13
14:55:51

före- efter
Nu har man nästan städat klart fast det är ju lite kvar. Men det räcker för idag! Nu ska jag chilla lite!
före!







efter





2013-01-13
12:49:28

städa snart då...
Men tjenare! vaknade vid kl 9 idag. åt lite framför tv och nu så ska man väll ta och städa mitt rum... Kan typ inte se golvet! Men kanske lägger upp lite bilder på hur det blev sedan! Men tjao typ då!

2013-01-12
21:01:27

Nya syrran!
Japp snart så ska man hem igen. Men man spelar lite kalaha med den bästa bästisens syrra!! (hah bästisen skrev det men håller med) men nu så börjar jag redan bli trött eftersom att jag typ inte sovit den här veckan!!! Men nu så ska jag ta och chilla lite den sista tiden innan jag ska hem! Men skriver när jag kom
mer hem igen! Så tjao rå!

2013-01-12
10:36:26

Läng sedan!
 
Gud vad tidigt jag vaknade idag! Somnade runt om 11 igår så jag gick upp vid 9! Länge sedan jag gick upp så tidigt på en helg! Men faktist så var det ganska så gött! Eftersom att jag har sovit så mycket så känner jag mig riktigt utvilad! Men snart så ska man titta på gladiatorerna. så herrå!

2013-01-11
22:26:53

jao ,typ nu då...
 
Vet ni vad eller? Blev inte gladiatorerna utan det blev istället ett mode inlägg. Man har ju varit så trött de  här veckan så jag ska nog gå och lägga mig redan... Så jao godnatt typ nu då...

2013-01-11
22:18:11

Mode!!!
 
MODE! Jag vet att jag brukar ta lite alla möjliga kläder men idag bestämnde jag mig för att bara ha klänningar! Och det blev ganska så många men här kommer det några i alla fall!
 
Till en bal så är det en ganska såpassande klänning en annars så är det nästanaldrig man kommer att änvända de för lixom när ska man ha den? Inte vet jag... Annars så är den ganska så snygg men det hade varit till en bal och inget annat.
Vissa klänningar ser nästan ut som typ klänningar somman ska jobba i men det känns inte som det är meningen. Lxom någon på ett gammalt kontor som försöke få lite liv i dom gamla ruinerna och få färg på livet men misslyckas. Nae håller inte med färgerna eller någonting det ända som är bra med klänningen är längden!
Klänningen säger inget till mig. Om jag sett den i en afär hade den inte skrikat att jag ska ta med den hem för att det är inget speciel me den.
Nae! Men den härklänningen "putar" ut lite väl mycket! Annars så är den ganska sås snygg äen att den är lång och jag tycker att färgen ärungefär som den ska!
Vit är ju en fin färg men märket på sidan förstör allt. Utan märket hade klänningen varit snygg men det där märket som man ser på sidan är inte så snyggt!
Det här är ju igentligen en brudklänning vilket alltid är snyggt. Eller oftas. Men idet här fallet så skulle jag säga att den har lite stil men inte så mycket så att jag skulle kunna ha den på mitt bröllop om några år. Men jag kan inte sätta fingret på vad det är med klänningen som gör att jag inte är så förtjus i denna klänning men något är det!
Glänsigt, kort, special är det jag letar efter och det är ungefär det som finns här! Det ända minus jag kan säga är att färgen inte lockar och färgen är ganska så viktig i en klänning och i vilketklädersplagg som hellst!
NEJ! Lång klänning är det första som jg kommer att tänka pånär jag ser den här klänningen. Och jag som inte tycker om den här klänninge tycker att den är rent ut sagt ful. Men nu till det lite possetiva är ju att det var lila. Men om jag skulle kunna ge den ett seriöst bra omdömme så skulle den ha varit ljus lila!
Jag gillar hur klänningen inte bara ligger mot huden utan att den faktist går utåt! Orange är kanske inte det bästa färgvalet men ändå! Ful är den inte! Och om man går till en fest med denklänningen så ska man inte oroa sig över att klänningen inte är snygg för det är den!
Vit och svag rosa är ju snygga färger men jag och vita kläder går ju inte så bra ihåp utan att det blir ju lätt smutsigt vilket inte är än höjdare.Men o jag ska välja emmelan dom här kläderna så är jag nog tvugnen att ta den rosa klänning och det är bara ytav snygg hets skäl och inget annat! Men den vita är riktigt snygga dom med! Nitarna gör så att den är lite specielt vilket alltid är bra! Man vill ju inte ha en helt vanlig klänning ur en helt vanlig är lixom! Men snygga klänningar måste jag säga!
Ja min favvo färg är ju lila så jag känner att den här tröjan är lite väl kort och att färg skillnade håller jag inte riktigt med om. Visst att något händer är häftigt så att det inte bara är en helt vanlig klänning som man hittar i vilken afär som hellst utan att den är lite speciel är bra. Men om det ska vara färgskiftning så ska det bara inte vara i dom gär färgerna!
färgen är klatchig och när man ser den så tänker man bara WOW! Hela klänninge är fin men kanske något för kort. Men rosetten är precis pricken över i!
Njaaa.... Jag gillar hur färgen byts emmellanorange röd till vit. Men den är lite väl lång för i smak. Men när det lixom delar sig i mitten så ser det lite konstigt ut. Lixom "nu sticker ena mitt ben ut ur min klänning!".
Den här klänningen har jag svårt att se på någon. Färgen känns lite väl mörk oxå. Men om de varit lite ljusare så kanske men jag är faktist inte så säker!
Dom här klänningarna tycker jag personligen inte är sygga! Väldigt gammeldagsa! Lixom inga färger, väldigt långa och ja bara usch! Nae det gillar vi inte!

2013-01-11
21:35:07

Ny mobil?
 
Så! Nu har man varit i Linköping med mamma och pappa! Mammas mobil är nu och fixas och min brors mobil som var sönder har han nu fått tillbaka! Men nu när mamma lämnade in sin andra telefon så tittade dom på lite nya moblier. Mamma hittade d en ny mobil som hon sedan köpte. Men nu till den roliga delen! När mammas gamla kommer tillbaka så får jag den om jag vill! Det är typ en samsung galaxy s II. Och jag har en samsung galaxy wonder! Men nu till problemet. Jag vet ite vilken jag vill ha! Ska ng prova mammas gamla när den kommer i typ en vecka och så får jag se! Men den som jag har nu är ganska så litn igentligen men inte för liten. Men den andra är ganska så stor! Men iaf så ska jag ta och titta lite på gladiatorerna på datorn så tja rå!
 Samsung galaxy s II
Samsung galaxy w

2013-01-11
17:11:16

framme!
Tjenare! Just nu sitter man i bilen i Linköping! Men är typ framme så herrå!

2013-01-11
07:43:54

chillar!
så bu sitter jag i bussen! Shit vad kallt! Men iaf så har jag eb stark känsla av att jag har glömt något. Hoppas inte det! Men min första lektion idag tror jag är st (studietid). Eller svenska men tror det är st. Sedan så har vi nog utevisstelse. Efter vet jag inte me kanske matte. Eller så tror jag att det är svenska. Något sådant. Men sedan vet jag att jag ska äta. Efteråt ska vi ha bild. Sedan så ska vi ha so. Då ska vi typ träba på kristna högtider. Sedan så sluter jag och då drar man till mammas jobb och då så ska jag äta en liten fika med mamma. Ska bli gött! Men när jag kommer hem så kanske jag ska plugga lite på engelska glosorna vi ska ha till på tisdag. Men nu så ska jag bara chilla sista biten av bussresan! så herrå!

2013-01-10
20:59:54

jag gråter...
Jag gråter inte för att jag är svag. Jag gråter för jag har varit stark för länge. Eller så är det någon som har slagit mig på armen...

2013-01-10
20:58:06

hoppas!
Så nu ska jag ta och lägga mig! Jag är ocanligt trött och har ont i huvudet så det är väll bara att hoppas att jag somnar! Så typ jao, du vet godnatt!

2013-01-10
06:43:03

Jag vill inte!!!
Jag ska ju ta spruta om typ en timma!!!!!!!

2013-01-09
21:29:43

HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!
Neeeeeeej!!!! Jag ska ta spruta imorgon!!!!!!! Hjälp mig!Någon?
nu ska jag gå och lägga mig. Så godnatt!

2013-01-09
15:00:00

Mat!
 
Nu så ska man ta och äta lite... Det blir pannkakor!!!!!

2013-01-09
09:40:56

Jan. 09, 2013
Sitter och väntar på lärarn. ska ha basgrupp nu! herrå

2013-01-09
08:07:06

Framme i skolan!
Så nu har jag kommit fram till skolan! Just nu så vväntar jag på att våran lärare ska komma. Hoppas inte det blir en lång genomgång så hinner jag kanske att göra klart sidorna i matten som ska bli klart till på fredag. Då har jag bara några sider i ett häfte som måste bli klart! Men tror nog att min lektion börjar ganska så snart. Så herrå!

2013-01-09
07:48:49

Jan. 09, 2013
Tjena! Just nu sitter jag i bussen! Och nu drar den iväg! Till skolan... Men faktist så är jag glad att vara i bussen. Men det är ju så kallt! Fryser!!! Men min dag idag då! Först har vi matte. Ganska så länge... Men sedan har vi utevistelse! Efter det så har vi basgrupp. Vi kanske får nya platser i klassrummet. Och så kommer vi att få reda på vad vi ska vi ska för språk! Hoppas på att jag får spanska! Men vi ska sedan äta lite och efter ska vi ha NO. Ojdå...vi har läxa i NO till idag. Lovade ju att jag skulle lägga ut en bild på mina skor så här finns det ju en!


2013-01-08
21:34:04

Första da'n i skolan då!
 
Jaop! Idag var det u första dagen i skolan efter jullovet! Kändes gaska så gött att komma in i den vanliga ryttmen igen! Men fick lixom läxa idag tills i morgon!!! Det är ju första da'n! Men kan allt redan som tur är för jag hade nog inte hunnit annars eftersom att jag hade träning. Men lixom hallå det är första da'n sedan jullovet! Ingen har kommit igång än och det var ätte rörigt i dag! Alla bara skrek fast lektionerna var ganska så göddiga ändå! Men ska  nog gå och lägga mig nu! Kanske lägger ut en bild på mina skor imorgon som jag föresten invigde idag! Riktigt sköna! Men  nu ska jag gå och sova! Känner mig lite pömsig! Så  nu är det la dax att säga godnatt. Så godnatt!
Och en sista sak som jag tycker att alla ska lyssna till!
 Var dig själv! Om det är någon som inte tyckr om ditt riktiga dig så är den antagligen inte värd dig heller!
Haha! "Coola" mig alltså!
"Jag kan inte sova något mer.
Allting går upp för mig när solen går ner.
Jag kan inte drömma mig bort.
Jag serproblemen under mitt ögonlock."

2013-01-08
20:33:00

Träningen
 Haha en liten bild bara! Nu har man varit på fotbollsträning! Glömde min inallator och vi hade konditions träning... Det är ju riktigt bra... Men annars är jag ganska så nöjd med träningen! Men idag har jag varit med Jonna och vi åkte tillsammans till fotbollen. Vi spelade råttfällan. Det var roligt.... Ska nog hoppa in i duschen nu. Inte bokstavligen hoppa men ni förstår. Herrå!

2013-01-07
19:35:30

Hela min dag!
Hejsan!
Just nu sittar man och bara tråkar vid datorn. Vet inte vad jag ska göra... Men har inte hunnit att lägga ut mina nya skor men det ska jag fixa! Idag har man ju somsagt varit i Linköping. Sedan när jag om hem så satte jag mig vid datorn. Sedan bakade jag budapestrulle. Efteråt gick jag tillbaka till datorn. Men jaja nu så ska man chilla och ta fram kläder till imorgon! Skolan börjar ju... Har ni haft skola idag??? Det har inte jag iaf! För vi hade studiedag idag! Woop woop! Men även den här dagen är på väg mot sitt slut... Men kanske lägger in ett till inlägg lite senare men hoppas inte för mycket nu! Men ska försöka hinna med det. Men nu så ska jag ta fram kläder, pocka ihop väska och lite sådant! Även att jag inte vill så om jag gör det nu så kanske jag kan få sova i några minuter extra på morgonen! Och även fem miuer kan göra stor skillnad på morgonen. Har inte sovit mycket idag så blir nog att lägga sig tidigt. Ska nog lägga mig vid 8, sitta vid datorn till halv 9 och sedan FÖRSÖKA sova vilket jag inte tror kommer att gå så jätte bra för att även att jag har försökt att vända på dygnet så har det inte gått så värst bra! visstja! Måste ju köra den dagliga lilla träningen med plankan, situps, armahävningar och 90 grader ( stolen utan stol...). Måste nog skynda lite! Men herrå!!!

2013-01-07
12:32:47

Home sweat home!
Japp nu har man varit i Linköping då! Innan vi ska hem så sla vi handla lite för att jag och mamma ska göra typ budapest rulle. Men just nu sitter man i bilen och lyssnar på musik! Ska lägga ut en bild på mina nya idrottskor när jag kommer hem.

2013-01-07
10:33:59

Jan. 07, 2013
Hej! Jag är i Linköping just nu och ska snart köpa innegumpa skor! Mina andra är ju "lite" små och så är dom ju jätte snygga! Eller inte... Men igår var man på fotbollsträning! Rolig träning asså! Men nu får ju jag i mai vilket är en väldigt bra klubb! Gick ju förut i sik men vi blev så några som kom på träningar och så... Men igår var det 20 st på träningen! Men vi körde två mål vilket vi ska göra varje söndag. Men roligt att sista dagen på lovet ska man gå upp vid åtta på morgonen... Men jag lyckades! Rätt förvånad faktist! Men ska dra och köpa skorna nu!

2013-01-06
23:20:26

yea!
Like U R!<3

2013-01-06
23:15:38

Länge sedan...
Jag vet att det var jätte länge sedan jag gjorde ett inläg! Men nu gör jag ett! Den bli kort men det är åtminnstånne en!


2013-01-05
00:41:54

sorry
Blev inte mode men jag tittar på gladiatorerna. Men imorgon. LOOVAR!

2013-01-04
21:46:43

Nybadad!
Japp som jag skrev i förra inlägget så har jag badat med bästa på lundbybadet! Fett kul! Vi kom dit vid ett och gick upp ur badet vid halv sju! Så vi har bara badat lite. Men problemet är att jag blir röd i ansiktet och ibland ser det ut som om jag fått stryk för att jag blir så svullen. Men inte den här gången!Jippi! Glad man ärå! Men snart så måste den bäste sticka så man kan skriva lite mer om dagen. Just nu så har jag ganska tråkigt. Sedan ska man väll titya på något program. Efter det ska man kanske krypa ner i sängen. Behöver lite sömn för en gångs skull! Oj! kom på att det var ett tag sedan jag la in ett inlägg om mode! Så det ska det bli istället för att titta på något program. Lite mode! Men skriver mer senare! Tja rå!

2013-01-04
21:28:21

badat
Idag har man varit och badat med bästa! Var skit roligt. Hinner inte skriva så mycket. men snart så. max om typ en halvtimma. Lovar. Herrå för just nu!

2013-01-04
00:13:00

så många som kommenterar...
Så många som kommenterar så många dagar ska jag ha godisförbud! Det kvittar om ni har gillat på facebook. Jag plussar ihop dom på facebook och bloggen så vi får se hur många det blir!

2013-01-03
22:44:29

snyggish ;)
Snuggish :

2013-01-03
21:55:17

GANGSTA!
 
AHAHAH! Lol vad kul man kan ha!

2013-01-03
21:26:00

Lite bilder!
Här kommer lite bilder. På mig från förr och nu. Även lite bilder som bara är fina.

2013-01-03
12:04:09

namen tjenare!
 
Namen tjenare! Har nyss blivit väkt utav pappa. Mår ganska så bra idag! Kanske man ska va med någon! Men Igår blev det ju inte så mycket bloggande men idag ska et bli lite mer! Men jag ska inte göra något specielt så vitt jag vet! Kanske ska läsa några andras bloggar. Men snart måste jag äta fukost. Jag tror att det blir chokladmjölk, tunnbrödsrulle med räkost på. Sedan kommer jag ta och titta på några avsnitt utav 2 ½ män som jag har gjort alla andra dagar. Sedan kommer jag att äta och vara en stund med min familj. Sedan går jag upp till mitt rum för att fortsätta titta på 2½ män. Efter någon timme säger mamma att hon ska lägga sig och jag säger då godnatt och går även ner till pappa och säger godnatt.sedan sätter jag mig och tittar på tv, tre avsnitt med 2 ½ män. När jag är nogorunda trött vid ett på natten så försöker jag att sova vilket inte går så att jag kommer att somna vid 2 på natten. Det är typ mina dagar på lovet. Och imellan avsnitten tar jag och skrier något på bloggen
Titta bort nu om du inte vill se en nyvaken tjej!.
 

2013-01-02
14:00:00

Godnatt...
Godnatt....
 
 

2013-01-02
13:39:32

Zzzzzz.....
 
Tjenare!
Är nästan ny vaken men jag är verkligen förkyld! Tror att jag ska gå och sova igen... Godnatt

2013-01-02
00:21:57

Hellow!
 
Hellow! Mår lite sämre igen. Jag ska nog ta lite julmust och sedan krypa ner i sängen! Godnatt!
 
 
 

2013-01-02
00:19:14

FB grej
 
Som rubriken lyder.
Wilma Gustavsson: Snäll, cool och gullig.
Emmy Karlsson:Snäll, söt, rolig.
Nancy Gustavsson: Söt, snäll, rolig.
Lydia Hektor: Snäll, schysst, rolig.
Jonna Mildh:Bäst, snäll och snygger.
Maria Alh: Snäll, rolig och söt.
Julia Johansson: Snäll, rolig och söt.
Linn Erikson: Antagligen snäll, rolig och söt.

2013-01-01
21:34:12

Lite mode igen!
Mössor :
Jag tycker om sådana mössor! Den här är snyggast tycker jag. Det fins även i vitt. Den är snyggare än den i grått.
Den här vita är ganska så pösig. Det passar på vissa och absolut inte på vissa men så är det ju med allt.
Jeans: 
Dom här byxorna är ganska så snygga. Lite häftigt tycker jag att det är med att dom är typ lite slitna.
Dom här är lite mer vardagliga och passar på dom flesta. 
Svart är inte men stil men det kan passa otroligt bra på vissa.
 
Dom andra svarta byxorna var snyggare. Men dom är ändå tillräkligt snygga för att använda.
Och så tycker jag att såna byxor som ser lite slitna är häftiga.
Dom här är inte specielt märkvärdiga. Det är igentligen ingen utav dom. Men dom andra har typ något specielt. Gå in i vilken kläd affär som helst så kommer du hitta snarlika.
Färgglada jeans:
Jag tycker inte så mycket om färgglada  jeans men jag tycker att det blir så tråkigt om alla byxer ser snarlika ut. Men dom här byxorna tycker jag kan passa till ganska mycket.
 Dom här har som sagt ganska så färgglada. Men riktigt snygga och häftiga!
Rosa byxor... Nja... Inte så snygga. Och vad ska man ha för tröjja till? 
 Gröna byxor är igentligen inte en favvis men det är ju liksom vad man har för tröja till! Men den här kan bli riktigt snyggt till den rätta tröjan!
 Oranga byxor?! No thanks!
Accessoarer
En tub som jag själv är ganska så förtjust i. Man kan ha det till mycket olika. Den är snygg och väldigt varm. 
 Vantar är ju något som bara måste ha!
 Skönhet och hälsa: 
Versace Bright Crystal är en överraskande och sensuell doft, blommig med
fruktiga inslag. Mix av granatäpple, ackord av is, magnolia och mysk. Flaskan
utstrålar både kvinnlighet och lyx. 
 
 Plumping Mascara från Wet n Wild
Pumpa upp volymen! Upp till 5 gånger mer
volym på ett ögonblick.
Applicera mascaran från fransarnas rötter till
topparna.
Innehåll: 9 ml
Och glöm inte mascara är ju bara ett måste!
 
SPF 15 Färgad Fuktkrämfrån Wet n Wild.
Lätt, återfuktande formula som är
idealisk för alla hudtyper. Ger en naturlig finish och en hälsosam, strålande
yta med bara en hint av utjämnande färg.
Innehåller SPF 15 för det ultimata
sol- och anti-aging skyddet.
Applicera efter din dagliga fuktkräm
Häll
ut en klick foundation på fingertopparna / svamp / foundationborste och
applicera på panna, kinder, näsa och haka
Blanda ut foundation över hela
ansiktet för ett jämnt resultat.
Använd svepande rörelser mot ansiktets slut
för en mjuk övergång.
Innehåll: 31 ml 
Clean Skin fångar den oemotståndliga doften av ren, varm, naken hud. Lockande
noter med fräscha och krämiga inslag ger en känsla av naken hud direkt från
duschen.

Friska noter av honungsmelon och lotusblommor blandar sig med
luftiga ackord, som möts upp av daggiga blomblad och blåa rosor. I basen ligger
krämig vanilj och varm, sensuell amber och mysk.

Innehåll: 30 ml 
 En av våra populäraste makeupväskor som innehåller ett stort utbud av olika
make-up produkter:
3 rouge
24 ögonskuggor
4 nagellack
4
läppstift
4 kajalpennor
4 olika borstar
1 spegel
1 etui
 Superläcker ögonskuggspalett med 88 glada färger i regnbågens alla nyanser
 
 Nagellack i sofistikerade, klassiska färger som vackert accentuerar din look.
Hållbara och täckande nyanser som är resistenta mot flisor och flagnande i 5
dagar.
Dess revolutionerande kåda-polymer system skapar en exceptionellt
färg-fästnings förmåga till naglar, medan ett patentskyddat mineral och
kalciumkomplex motverkar missfärgningar.
Kommer med en unik bred pensel som
glider mjukt över nageln i en en-stryknings applikation.

Fria från
Formaldehyde, Toluene, och Phthalate
 
 
 Justin Biebers första doft Someday är en lekfull, frisk och flirtig doft, enligt
Justin är den oemotståndlig. Someday EdP inleder med toppnoter av saftig
mandarin, päron och vilda bär. Övergår till hjärtat av jasmin och en bukett
nyplockade blommor. Basen avrundar doften med vanilj och mjuk mysk. Passar den
flirtiga och lekfulla kvinnan.
Linnen:

Visst är den ganska häftig! Man behöver inte säga något. Det räcker med att titta på den. Träningslinne i funktionsmaterialet Climacool. Längd ca 71 cm i stl 36. Trikå av
80% polyester och 20% elastan
 Det här linnet tror jag är ganska populärt. Eftersom att många kläder med flaggor överhuvudtaget.Tryck i form av amerikanska flaggan. Ren bomullstrikå med struktur. Mönstret är
tryckt på avigsidan för att få den rätta vintageeffekten. Längd 65 cm.
Jackor:
Den här jackan ä snygg men det kankse är lite kallt ännu för denna?
Om man fryser mycket nu såhär på vintern så kanske det är bra att ha en varm och skön jacka precis som den här.
 
Om ni tycker om något så kan ni gå in på http://www.ellos.se/ för där finns allt i detta inlägg!

2013-01-01
19:06:35

Yea
 
This is some real good shit!
 

2013-01-01
17:33:51

Hiss & diss!
 
Hiss & Diss!
 
Shorts:
 
Jag tycker om dom här shortsen.
Dom är ljusa och har som hål i vilket jag tycker är lite tufft. Men vilka kläder passar dom här till? Diss.
 
Men dom här är snyggare tycker jag för att dom ser mer slitna ut och att nitarna gör pricken övet i. Hiss.
 
Klänningar:
 
Dom två första tycker jag är ganska häftiga. Den svarta klänningen tycker jag är snyggast. Men det kan vara lite tråkigt med svart och vitt. Hiss.
 
 Är inte dom här klänningarna sååå somriga? Den rosa skriker sommar! I love them! Hiss!
 
 Här är det ju lite mer att välja emellan. Den svarta med spets armar ser så tråkig ut! Men den stora lila verkar lite häftigare!  Men den andra blå/ lila klänningen ser lite konstig ut. Den silvriga är lite svår. Men ändå så tycker jag att den är ganska så snygg. Den sista svarta utan ärmar verkar faktist någorlunda snygg. Lite rockig. Sedan har vi ju ett linne som igentligen inte hör till rubriken men vi tar den med. Lite rockig men ganska så tråkig faktist. Synd nog så blir det en diss.
 
 Här är det ju bara vita klänningar med en släng utav svart i den ena. Och så ha vi ju en med svag rosa. Vissa är jättefina och vissa inte... Vi börjar med den första. Den ser lite söt ut. Så den är ett + för bilden. Den andra är faktist ännu sötare. Men det kan även vara en klänning som man kan festa i! Den tredje verkar va lite grå aktig. Om den är det så blir det ett -. Den är ganska så fin i övrigt men färgen förstör allt. Nu till den fjärde. Jag är inte ett fan utav spets armar. Så ett-. Den femte är för kort och det svarta skulle bort så sulle den vara perfekt. Ett -. Den sjätte är inte så specielt snygg eftersom att den är v ringad. Inte för att jag har något emot v ringat men det passar inte klänningen. Nu till den sjunde som är rosa. Den tycker jag faktist om! Den är inte för kort men inte heller för lång. Den är perfekt! Så ett+. Men nu till den sista. Inte så snygg om man säger så. För att få den snygg så ska det vara inga ärmar alls. Så ett-. Och så är ju alla vita! Det tycker jag inte är bra. Visst att ha någon i vitt är okej men det behövs inte mycket så är den skitig! Så det blir diss.
 
Tröjor/ linnen:
 
 Det är som en helt vanlig tröja. Och döskallen gör det inte bättre. Det blir diss men om man ska bara ha den hemma så kan man ju ha den men visa sig bland folk skulle inte jag vilja om jag hade den här. Diss.
 
 Snygg, häftig och cool. Man får en ficka som kan vara bra. Även att den är svart så talar den till mig. Hiss.
 Det är en ganska så vanlig linne men det är något med den. Jag vet inte vad. Men det är något som säger att jag ska ta hiss men vad är jag inte säker på. Men det blir iaf hiss.
Jeans:
 
 Den här är jag verkligen kluven på. Visst att det är som hål i är verkligen snyggt men längst ner ser dom så fula ut. Så det får nog bli diss.
Dom här är svarta vilket inte riktigt är min stil men jag tycker att dom är snygga ändå. Och om man gämför byxerna längst ner så ser ni kanske vad jag menade med förra byxorna. Så det blir hiss!

2013-01-01
15:36:53

Chillar.nu
 
Så nu har man gått upp och ätit frukost. Sedan tog jag min andra chokladkalender och åt den samtidigt som jag tittade på ½ män igen.  Nu ska man antagligen ta och chilla lite. Men vad ska man göra idag då? Kanske ska ta och lägga in lite mode igen. Just nu är jag ganska förskyld men det är bättre nu än när jag vaknade. Lite efter men hur var det  nu med nyårslöften? Har ni något/några? Det har jag iaf! Kommentera gärna vad ni har för nyårslöften!
Herrå!